Ładowanie Wydarzenia

« Wszystko Wydarzenia

  • To event minęło.

Vegenerat Biegowy: kuchnia śląska vs. kuchnia wielkopolska

Styczeń 13 @ 5:00 pm - 8:00 pm

| 160 PLN - 300 PLN
vegenerat3

Koszt warsztatów: 160 PLN za osobę i 300 PLN za parę

Zaczęło się, jak to zwykle bywa, od rozmowy. O jedzeniu oczywiście, bo o czym można rozmawiać po kilku godzinach warsztatów kulinarnych. A skończyło się na kolejnych warsztatach, które niniejszym ogłaszamy.

Czy śląski łobiod można przygotować w wersji roślinnej?  Czy z tematem kuchni śląskiej poradzi sobie … niekoniecznie hanys? Co kulinarnie ma do zaoferowania region wielkopolski? Która kuchnia lepsza? Czy można przegadać Przemka? Na te i inne pytania znajdziecie odpowiedź na warsztatach z Vegeneratem Biegowym juz w styczniu.

Przemek rozpoczął swoją przygodę z bieganiem ze sporą nadwagą. Obecnie tryska energią, optymizmem i zaraża tym ludzi. Zawsze lubił gotować. Gdy postanowił zmienić swoje życie postawił na weganizm. Dla wielu człowiek-legenda i inspiracja. W kuchni pogłębia swoją fantazję na temat kuchni roślinnej, a w Polu przygotuje razem Wami roślinne specjały kuchni śląskiej i wielkopolskiej.

Menu:

  • Plendze (czyt. placki ziemniaczane podawane z cukrem)
  • Pyzy drożdżowe
  • Kluski śląskie
  • Rolada
  • Modro kapusta
  • Roślinny sos pieczeniowy
  • Faworki.

Zapraszamy wszystkich poszukujących kulinarnych inspiracji.  Startujemy punkt 17.00.

Vegenerat Biegowy: kuchnia śląska vs. kuchnia wielkopolska

Przemek Ignaszewski aka Vegenerat Biegowy – kim jest, co robi? Poczytajcie tutaj, bo warto.

  • Plendze (czyt. placki ziemniaczane podawane z cukrem)
  • Pyzy drożdżowe
  • Kluski śląskie
  • Rolada
  • Modro kapusta
  • Roślinny sos pieczeniowy
  • Faworki.

  • Wysłanie zgłoszenia oznacza akceptację regulaminu. Regulamin dostępny jest tutaj
  • Warunkiem uczestnictwa w warsztatach jest wniesienie opłaty co najmniej  7 dni przed rozpoczęciem warsztatów
  • Wszystkie informacje, w tym potwierdzenie otrzymania opłaty, przesyłamy droga mailową na podany podczas rejestracji adres mailowy
  • Podana cena warsztatów obejmuje: produkty, napoje, przepisy, fachową opiekę prowadzącego
  • Całe wyposażenie kuchni oraz fartuchy są na miejscu. Kursanci przynoszą jedynie chęć do nauki i dobre humory
  • W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin

Vegenerat Biegowy: kuchnia śląska vs. kuchnia wielkopolska

Skorzystaj z poniższego formularza aby wysłać zgłoszenie na warsztaty. Po wysłaniu na podany przez Ciebie adres e-mail powinieneś otrzymać automatyczne potwierdzenie w którym znajdziesz wszystkie szczegóły dotyczące sposobu płatności.

Jeśli ciągu kilku minut nie otrzymasz maila z instrukcjami, sprawdź czy wiadomość nie trafiła do SPAMu w twojej skrzynce pocztowej, albo wyślij do nas maila na adres warsztaty@poledopopisu.pl

Zgłoszenie na warsztaty

Imię i nazwisko (pole wymagane)

Adres email (pole wymagane)

Numer telefonu do kontaktu (pole wymagane)

Numer Pakietu Polowego (jeśli posiadasz)

Tu możesz napisac swoje uwagi

Płacę od razu






Kliknij zapłać za 1 osobę jeśli zgłaszasz tylko 1 osobę. Zostaniesz przekierowany na stronę operatora płatności, gdzie dokończysz proces rezerwacji i płatności.








Kliknij zapłać za parę jeśli zgłaszasz 2 osoby czyli parę. Zostaniesz przekierowany na stronę operatora płatności, gdzie dokończysz proces rezerwacji i płatności.



Wysłanie zgłoszenia i udział w warsztatach oznacza akceptację regulaminu. Regulamin dostępny jest tutaj.

Szczegóły

Data:
Styczeń 13
Czas:
5:00 pm - 8:00 pm
Koszt:
160 PLN - 300 PLN
Wydarzenie Categories:
, ,

Miejsce

Pole do popisu
Batorego 3a
Katowice, 40-061 Polska
+ Google Map
Telefon:
+48 798 988 725
Strona internetowa:
www.poledopopisu.pl