Ładowanie Wydarzenia

← Wróc do Wydarzenia

Pole do popisu

+ Google Map
Batorego 3a
Katowice, 40-061 Polska
+48 798 988 725www.poledopopisu.pl

Studio kulinarne zlokalizowane jest w śródmieściu Katowic, przy placu Miarki. Po zlokalizowaniu bramy z numerem 3 należy wejść do podwórka i tam wszystko bvędzie już jasne. W razie pyteń zawsze możesz zadzwonić ! Parkingi w okolicy są płatne od poniedziałku do piatku do godziny 17.00 Potem już parkujemy za darmo. Mażna równiez zostawić samochód na parkingu pod Galerią Katowicką (pierwsze 3 godziny parkowania są za darmo) i dojść do Pola tyłami dworca, przez plac OMP.

pole do popisu | studio kulinarne

Nadchodzące Wydarzenia

Listopad 2017
180 PLN

Warsztaty Wanke Cook’ink: Mięso i Wino 2

Listopad 24 @ 6:00 pm - 10:00 pm
mięso

Koszt warsztatów: 180 PLN za osobę  Zapisy na te warsztaty zostały zamknięte. Zapraszamy na kolejny termin 2 grudnia Czy nachodzi Was czasami ochota na steka? Czy macie wtedy dylematy: polędwica, rostbef czy antrykot?  Zdarzyło Wam się spróbować wszystkich trzech ... w jednym czasie? Bo może właśnie stąd pojawia się ten problem w wyborze? Więc dlaczego nie spróbować? W końcu od tego jest Pole. Zapraszamy zatem na bardzo mięsne warsztaty. Steki w trzech wersjach, a do tego polędwica a la Wellington ... na…

Dowiedz się więcej »
150 PLN - 180 PLN

Warsztaty Wanke Cook’ink: Chiny

Listopad 25 @ 5:00 pm - 8:00 pm
boczek3

Koszt warsztatów: 150 PLN za osobę i 280 PLN za parę W trakcie naszych wypraw kulinarnych odwiedziliśmy praktycznie całą Azję, aż w końcu docieramy do gastronomicznej kolebki. Aromatyczne przyprawy, dużo warzyw i mało tłuszczu, a przy tym pełna harmonia smaków - to typowe cechy potraw z Chin. Kuchnia chińska rozwija się od kilku tysięcy lat i należy do najstarszych i najbardziej wyrafinowanych kuchni świata. Terytorium Chin jest bardzo rozległe, dlatego też kuchnia chińska podzieliła się na wiele odmian. Każda z kuchni regionalnych ze…

Dowiedz się więcej »
Grudzień 2017
180 PLN

Warsztaty Wanke Cook’ink: Mięso i Wino 3

Grudzień 2 @ 6:00 pm - 10:00 pm
tbone

Koszt warsztatów: 180 PLN za osobę  Zapisy na te warsztaty zostały zamknięte Czy nachodzi Was czasami ochota na steka? Czy macie wtedy dylematy: polędwica, rostbef czy antrykot?  Zdarzyło Wam się spróbować wszystkich trzech ... w jednym czasie? Bo może właśnie stąd pojawia się ten problem w wyborze? Więc dlaczego nie spróbować? W końcu od tego jest Pole. Zapraszamy zatem na bardzo mięsne warsztaty. Steki w trzech wersjach, a do tego polędwica a la Wellington ... na deser. A, że nie ma chyba…

Dowiedz się więcej »
150 PLN - 280 PLN

Roślinna wigilia z Vegeneratem Biegowym

Grudzień 9 @ 11:00 am - 2:00 pm
vegenerat

Koszt warsztatów: 150 PLN za osobę i 280 PLN za parę Biega i gotuje. Gotuje i biega. A przed świętami przybiegnie do Pola i w Polu ugotuje! Rozpoczął swoją przygodę z bieganiem ze sporą nadwagą. Obecnie tryska energią, optymizmem i zaraża tym ludzi. Zawsze lubił gotować. Gdy postanowił zmienić swoje życie postawił na weganizm. Przemek Ignaszewski czyli Vegenerat Biegowy pisze na swoim blogu o zmianie: "Od tamtego czasu przeszedłem długa drogę, słuchając swego ciała i spędziłem tysiące godzin na odkrywaniu tajemnic…

Dowiedz się więcej »
150 PLN - 280 PLN

Roślinna wigilia z Vegeneratem Biegowym

Grudzień 9 @ 5:00 pm - 8:00 pm
vegenerat

Koszt warsztatów: 150 PLN za osobę i 280 PLN za parę Zapisy na te warsztaty zostały zamknięte Biega i gotuje. Gotuje i biega. A przed świętami przybiegnie do Pola i w Polu ugotuje! Rozpoczął swoją przygodę z bieganiem ze sporą nadwagą. Obecnie tryska energią, optymizmem i zaraża tym ludzi. Zawsze lubił gotować. Gdy postanowił zmienić swoje życie postawił na weganizm. Przemek Ignaszewski czyli Vegenerat Biegowy pisze na swoim blogu o zmianie: "Od tamtego czasu przeszedłem długa drogę, słuchając swego ciała i…

Dowiedz się więcej »
+ Eksport Listed Wydarzenia